Supportpagina

Productregistratie

Registreer uw product om in geval van een probleem met uw product snel geholpen te kunnen worden. Bovendien ontvangt u ook bericht van ons als er updates zijn of andere opties voor uw Anti-Mode. Registreer uw product a.u.b. binnen één maand na aankoop.

Vaak gestelde vragen èn antwoorden over Anti-Mode 2.0 DC

De Anti-Mode 2.0 Dual Core is een uitgebreide toolbox. Het is een apparaat met zeer veel mogelijkheden, daarom een FAQ die regelmatig zal worden uitgebreid.

Aansluitvoorbeelden Anti-Mode 2.0 Dual Core

De Anti-Mode 8033 kunt u op veel manieren aansluiten in uw audiosysteem. Zowel bij een stereo-installatie als ook een surroundsysteem, en één, twee of zelfs vier subwoofers aansturen. Hier vindt u de meest voorkomende aansluitmogelijkheden.

Hulp bij de configuratie van de Anti-Mode 2.0 DC

De Anti-Mode 2.0 Dual Core kan op vele manieren worden aangesloten en gebruikt. Wij kunnen ons voorstellen dat, ondanks de uitgebreide gebruikershandleiding, u toch nog vragen of problemen heeft. Maak dan gebruik van dit formulier om uw vragen aan ons voor te leggen.

Gebruikershandleiding Anti-Mode 2.0 Dual Core

Benieuwd wat u allemaal met de Anti-Mode 2.0 Dual core kunt doen? U kunt zich nu alvast verdiepen in de mogelijkheden van deze Anti-Mode en nagaan hoe de Anti-Mode in uw audio-installatie zou kunnen passen. Op de downloadpagina kunt u de handleiding downloaden en op uw gemak doorlezen.

Vaak gestelde vragen èn antwoorden over Anti-Mode 8033

Er zijn altijd vragen die al door anderen gesteld zijn. De meest voorkomende vindt u hier.

Overzicht van aansluitmogelijkheden Anti-Mode 8033

De Anti-Mode 8033 kunt u op veel manieren aansluiten in uw audiosysteem. Zowel bij een stereo-installatie als ook een surroundsysteem, en één, twee of zelfs vier subwoofers aansturen. Hier vindt u de meest voorkomende aansluitmogelijkheden.

Aanmelden defecten

U heeft een defect aan een van onze producten geconstateerd of het product is kapot. De dealer waar u het product heeft gekocht is uw eerste aanspreekpunt. Als u uw product via onze website heeft geregistreerd, dan kunt u het ook via de website aanmelden.

Downloads

Op onze downloadpagina vindt u diverse zaken zoals gebruiksaanwijzing van de Anti-Mode 8033 en de Anti-Mode 2.0 Dual Core. U vindt hier ook een kalibratiebestand voor onze microfoon.
Verder zijn er diverse gratis geluidmeetprogramma's voor de PC. Zonder volledig te willen zijn, noemen we een paar veel gebruikte programma's.

Software update voor Anti-Mode 8033S

De Anti-Mode 8033-S (stereoversie) heeft een opvolger, de 8033-SII met meer mogelijkheden. Voor de bezitters van de (oude) 8033-S is er een update beschikbaar die hem op het niveau van de nieuwe 8033-SII brengt.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Anti-Mode van DSPeaker is een innovatief product. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond Anti-Mode? Raadpleeg ons forum dan regelmatig of meld u aan voor de nieuwsbrief. Dan ontgaat u niets meer.
Aanmelden voor de nieuwsbrief gaat via deze link.